Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten(Featured Chef Pascale Naessens)
Category: | Apéritifs et tapas Entrée Plats de poisson |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Person(s)
Ingredienten
300 g Zeebaars |
50 g Rucola |
2 Lente-Ui |
1/2 Citroen, sap |
1 handvol Hazelnoten, geroosterd |
1 el Balsamicoazijn |
Zwarte Peper en Fleur de Sel |
Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten Directions
Hak de hazelnoten grof.
Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
Meng een scheut hazelnootolie, 1 el balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren.
Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout.
Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.
Nutrition facts
Serving size diet gluten free lactose free
Per Serving
Kcal: | 303 kcal |
Carbs: | 2g |
Fat: | 19g |