Tagliatelle met garnalen en doperwten
Facile
Bon marché

Italië en België verenigd in dit gerecht. Pasta en grijze garnalen.

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Lunch Crevettes grises
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

2 teentje(s) Knoflook, fijngesneden
2 el Muntblaadjes, grof gehakt
1 Citroen, sap
150 g Boter
300 g verse Garnalen (liefs handgepeld)
500 g Doperwten (diepvries)
Zout en peper

Tagliatelle met garnalen en doperwten Instructions

  1. Smelt de helft van de boter in een pan en bak de knoflook zacht.
  2. Roer de garnalen erdoor met de helft van het citroensap en voeg peper en zout toe naar smaak.
  3. Laat heel kort meewarmen en neem van het vuur (Niet lang anders worden de garnalen taai)
  4. Kook de doperwtjes gaar in kokend water· met zout. Giet ze af en doe ze bij de garnalen.
  5. Kook de tagliatelle al dente in kokend water met zout.
  6. Laat de pasta uitlekken en doe hem bij de garnalen.
  7. Voeg de munt toe met de resterende boter en citroensap en meng alles goed.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette