Steaksandwich met tomaat en mosterd
Plutôt difficile
Bon marché

Hartige sandwich met mals rundvlees lekker afgekruid met mosterd, rucola, sjalotjes, tomaat, ...

 

 

Partager cette recette

Catégorie: Sandwiches Boeuf Lunch Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Steaks, lendestuk +/- 100g
8 sneden Boerenbrood
Boter
2 el Graanmosterd
2 Vleestomaten, in plakjes
2 Sjalotten, in ringen
Rucola
Grof zout en versgemalen peper
Olijfolie

Steaksandwich met tomaat en mosterd Instructions

    • Verwarm een grilpan met olijfolie en bak er de steak 2 minuten per kant in.
    • Smeer intussen olijfolie, balsamico en de mosterd op 4 sneetjes brood en beleg ze met sjalot, tomaat en rucola.
    • Sprenkel een beetje balsamico over de tomaat.
    • Leg er de steak op en kruid af met peper en zout.
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette