Sint-jakobsvruchten met zwarte pens
Super easy
Cheap
 Een ietwat gewaagder receptje. Sint Jakobsvruchten met zwarte pens en een vissausje.
Prep

20m

Cook

10m

Share This Recipe

Category: Entrée Fruits de mer
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

12 Sint Jacobsvruchten
2 Zwarte Pensen
250 g Cantherellen
1 Sjalot
4 sneetj(s) Toastbrood
30 cl Room
10 cl Witte Wijn
1 Steranijs
Boter
Olijfolie
Peper en zout
Sausbinder, indien nodig
30 cl Visfond

Sint-jakobsvruchten met zwarte pens Directions

    Snipper het sjalotje fijn.
    Fruit het aan, met de steranijs, in een klontje boter.

    Voeg de visfond en de witte wijn toe en laat tot de helft inkoken.
    Voeg de room toe en laat nog enkele minuten sudderen, kruid met peper en zout, en zeef. 
     
    Steek rondjes uit het toastbrood.
    Rooster ze in een grillpan of in de broodrooster.
     
    Dep de sintjakobsvruchten droog met keukenpapier.
    Snij de zwarte pens in plakjes van 1 cm (je hebt 12 gelijke plakjes nodig).
    Borstel de paddenstoelen schoon.
     
    Bak de sint-jakobsvruchten en de zwarte pens in wat boter en olijfolie.
    Kruid met peper en zout.
     
    Bak de cantharellen apart en kruid ook met peper en zout.
     
    Bind de saus.
     
    Verdeel de sint-jakobsvruchten, de zwarte pens en de toastjes over de borden.
     
    Werk af met de saus, de cantharellen en een takje groen.

More Details

Bron

Libelle Lekker

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.