Savourette wintergroenten met portosaus en truffel
Easy
Fairly cheap

Heerlijke malse savourette met witloof, spruitjes, raap, bloemkool en een portosausje.

 

Share This Recipe

Category: Catégorie principale Mets de viande
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

--- Ingrediënten groentjtes ---

3 Mini Bloemkolen
18 Spruitjes
3 Raapjes
3 stronk(en) Witloof
Boter
Peper en Zout
Nootmuskaat

--- Portosaus ---

1 dl Kalfsfond
10 cl Porto
Peper en Zout
20 g Boter
10 cl Room

Ingrediënten

600 g Savourette
Kroketten

Savourette wintergroenten met portosaus en truffel Directions

  1. Verwarm de oven voor op  180°C.
  2. Stoom raapjes en bloemkool. Stoof witloof en spruitjes aan in wat boter. Wat blaadjes van de spuitjes krokant laten bakken.
  3. Bak het vlees +/- 20 à 30 min. in de oven. (Tijd afhankelijk van je oven en grote van je vlees).
  4. Laat kalfsfond voor de helft inkoken met wat Porto, peper, tijm en laurier. Werk af met boter en room. Je kan eventueel nog een scheutje room toevoegen.
  5. kroketjes bakken. Smakelijk!
  6.  

Notes

 

 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.