Roggesandwich met tzatziki en gerookte zalm
Super easy
Fairly cheap

Roggebrood toast met gerookte zalm en Griekse Yoghurt vol met kruiden.

Share This Recipe

Category: Déjeuner
Seasons

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

4 sneetje(s) Roggebrood
8 sneetje(s) Gerookte Zalm

Tzaziki

1 Komkommer
200 g Griekse Yoghurt
2 teentje(s) Knoflook, geperst
1 el Peterselie, gehakt
1 el Bieslook, gehakt
1 el Dille, gehakt
1/2 el Citroen sap
1 Peper en Zout

Roggesandwich met tzatziki en gerookte zalm Directions

  1. Schil en ontzaad de komkommer en leg ze in een vergiet. Bestrooi ze met zout en laat ze 15 minuten uitlekken.
  2. Roer in een kom look, kruiden, citroensap door de yoghurt.
  3. Spoel de komkommers af en knijp het overtollige vocht eruit.
  4. Voeg ze toe bij de yoghurt en kruid af met peper.
  5. Rooster het roggebrood en besmeer het met de tzatziki.
  6. Bedek daarna met een sneetje gerookte zalm.

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.