Preistoemp met spek
Easy
Cheap

Preistoemp met spek en Belgische pickles, een Belgische gerecht uit vervlogen tijden.

 

Share This Recipe

Category: Plats principaux Mets de viande
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

1 kg Aardappelen
3 Ste(e)l(en) Prei
800 g Spek, gepekeld van de slager
1 Ei
1 klantje Boter
1 scheut(en) Melk
Peper, Zout en Nootmuskaat
Belgische Pickles

Preistoemp met spek Directions

  1. Kook de aardappelen.
  2. Stoof de prei. Je kan hem ook bij de aardappelen meekoken, maar ik vind het lekkerder als hij gestoofd wordt en hier en daar wat aangebakken is.
  3. Bak het spek.
  4. Plet de aardappelen met melk, ei en boter. Kruid met peper, zout en kruidnagel.
  5. Roer er de prei onder.
  6. Opdienen met spek en Belgische pickles.
  7.  

Notes

 

 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.