Pizza Napolitana(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel.be)
Prep
10m
Cook
15m
Category: | Pizza Déjeuner |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
1
Person(s)
Ingrediënten
1 stuk(s) Pizzadeeg |
3 el Tomatensaus |
1 stuk(s) Tomaat |
100 g Mozzarella |
8 stuk(s) Ansjovis |
8 stuk(s) Olijven |
1 el Oregano, verse |
1 handvol Rucola (optie) |
20 g Parmezaan |
Zwarte peper |
2 stuk(s) Champignons |
Pizza Napolitana Directions
- Snij tomaat, champignons en mozarella in plakjes
- Ontrol het pizzadeeg en leg met het bakpapier op een bakplaat.
- Bestrijk het deeg met de tomatensaus en leg er plakjes tomaat, mozzarella en champignons op.
- Vervolgens leg je er de ansjovis en olijven op en bestrooi je met oregano.
- Bak de pizza 15-20 min. af in een voorverwarmde oven op 200°C.
- Bestrooi voor het serveren met de rucola, parmezaanschilfers, ansjovis en zwarte peper uit de molen.
Notes
Een pizzasteen voor in de oven zal de pizza nog krokanter maken.