Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes
Facile
Bon marché
Piepkuiken gevuld met kippenlevertjes, een gerecht dat niet iedereen zal smaken.Maar zo lekker voor de liefhebbers

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Poulet BBQ
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 stuk(s) Piepkuikens
8 sneetje(s) Spek
110 g Boter
1 stuk Ui, fijngesnipperd
4 snede(n) Brood, verkruimeld
225 g Kippenlevertjes, gebakken en fijngehakt
Peper en zout
1/2 tl Salie

Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes Instructions

    • Spoel de kuikens met koud water en dep ze droog met keukenpapier.
    • Kruid ze vanbinnen met pper en zout.
    • Hak 4 plakken bacon fijn.
    • Fruit de bacon met de ui in wat boter.
    • Voeg de  kippelevertjes en kruiden toe en meng alles door elkaar.
    • Vul de kuikentjes met het mengsel en sluit met een spiesje
    • Draai een plak bacon rond elk kuikentje en maak goed vast met een cocktLeg de kuikens op het grillrooster, direct boven de druippan en grill ze ongeveer 1u en 20 min. of totdat ze goudbruin zijn.ailprikker.
     

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette