Muesli brood
Easy
Fairly cheap
Een ultra snel recept voor brood, klaar in ongeveer een uur, met een prachtig resultaat! Een ideaal
recept om een restje muesli op te maken.
recept om een restje muesli op te maken.
Recept voor een 2 middelgrote broden.
Prep
10m
Cook
20m
Wait
30m
Category: | Boulanger Pain et pâtisseries |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
1
Person(s)
Ingredienten
130 g Meusli, ongezouten, grof gemalen |
200 g Volkoren broodmeel |
25 g Havervlokken |
2 tl Droge Gist |
2 1/2 dl Soy dream |
1 el Olijfolie |
1 handvol Zadenmix |
Olie voor de bakvorm |
Muesli brood Directions
Meng de droge ingrediënten: muesli, volkorenmeel, havervlokken, droge gist en zout. Zet opzij.
Meng het plantaardig drankje en de olijfolie.
Voeg de vloeibare ingrediënten aan de droge ingrediënten toe.
Roer met een spatel. Dek af met een vochtige doek en zet opzij gedurende 30 minuten.
Verwarm de oven tot 200 °C. Verdeel het deeg in geoliede bakvormen.
Bestrooi het deeg met zaden.
Bak 20 minuten.
Neem het brood uit de vormen.
Laat afkoelen op een taartrooster.
Notes
Verzamel lege blikjes. Was en droog ze af. Besmeer de binnenzijde met wat olie. Vul ze met brooddeeg. Als het brood gaar is, verwijder de onderkant van het blikje om het brood gemakkelijk uit het blik te kunnen verwijderen.
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian Vegan
Per Serving