Mangobowl met huisgemaakte granola
Super facile
Très bon marché
 Heerlijk ontbijt met fruit noten en havermout.
 

Partager cette recette

Catégorie: Petit déjeuner
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 Mango('s)
2 Bananen
18 cl Melk
70 g Pecannoten
200 g Havemout
2 el Rozijnen
2 el Honing
200 g diepvries Frambozen
1 el fijne Suiker of Rietsuiker
2 el Zonnebloemolie
4 takje(s) Munt

Mangobowl met huisgemaakte granola Instructions

    Snij het vruchtvlees van de mango's en bananen in blokjes.
    Stop 2/3 ervan in een platiek zakje en vries in.
     
    Verwarm de oven voor op 200°C.
     
    Verhit de olie met de honing op een laag vuur.
    Giet bij de havermout, voeg de grof gehakt pecannoten toe en roer goed om.
    Schep op een oveplaat bedekt met bakpapier.
    Zet 20 min. in de oven.
    Laat volledig afkoelen en schep er dan de rozeijnen onder.
     
    Verwarm frambozen met suiker en roer tot het is opgelost.
     
    Doe het bevroren fruit samen met melk in  een blender en mix tot een glad mengsel.
    Verdeel over 4 bowls, werk af met de blokjes fruit, de frambozencoulis, de krokante havermout en wat munt.

Notes recette

Bron :  Lidl.be

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette