Engels ontbijt / English Breakfast
Easy
Fairly cheap
 Een krachtig ontbijt op z'n Engels.
Cook

35m

Share This Recipe

Category: Petit déjeuner Mets de viande
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_English
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

8 Chipolatta worsten
12 sneetje(s) Ontbijtspek
300 g Parijse Champignons
4 Tomaten
4 Grote Eieren
1 boka(a)l(en) Witte bonen in tomatensaus
8 sneetje(sà Toastbrood
2 el Boter
1 el Olijfolier
Peper en zout

Engels ontbijt / English Breakfast Directions

    Snijd de tomaten doormidden en schik ze,met de snijkant ovenaan, in een ovenschaal.
    Kruid met peper en zout, en zet ze even onder de grill.
     
    Maak de champignons schoon en bak ze kort op in de olijfolie. Kruid met peper en zout, en houd ze even warm.
     
    Zet een pan op het vuur en bak het spek en de worsten.
     
    Zet nog een pan op het vuur en bak er 4 spiegeleitjes in.
     
    Toast het brood en verwarm de bonen in tomatensaus.
     
    Verdeel de halve tomaten, worsten, het spek, de spiegeleieren, champignons en witte bonen over de borden.
     
    Serveer met de toast en geef er wat roomboter of enkele sneetjes cheddar bij

Nutrition facts

Per Serving

Kcal: 898 kcal
Carbs: 42g
Fat: 56g
Proteins: 51g

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.