Chateaubriand op de grill met groentjes(Featured Chef Pascale Naessens)
Category: | Plats principaux Mets de viande |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Person(s)
Ingredienten
400 g Chateaubriand |
3 Pruimtomaatjes |
4 Lente-ui |
2 Rode Ui |
1 tl Komijnpoeder |
2 el Olijfolie, Extre vergine |
Peper en zout |
--- >Mojo Verde ---
2 bosje(s) Koriander |
1 teentje(s) Knoflook |
1 tl Witte Wijnazijn |
Chateaubriand op de grill met groentjes Directions
Verwarm de oven voor op 180°C.
Wrijf het vlees in met het komijnpoeder en wat olijfolie.
Leg opzij.
Snijd de uien en de tomaten in partjes en snijd het bovenste gedeelte van de lente-uitjes.
Leg alle groenten in een vuurvaste schaal, giet er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 20 min in de oven.
Maak intussen de mojo verde: doe alle
ingrediënten in een blender en mix tot je
een dikke saus bekomt.
ingrediënten in een blender en mix tot je
een dikke saus bekomt.
Gril het vlees 3 min aan elke kant voor rosé, of langer, zoals je wenst.
Dien het vlees op met de groenten en de mojo verde.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
Kcal: | 293 kcal |
Carbs: | 7g |
Fat: | 5g |