Cannelloni met spinazie
Facile
Bon marché
  • Kook de lasagnevellen in ruim kokend water met wat zout met een paar tegelijk volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Schep ze uit de pan en laat ze op een keukendoek uitlekken.
  • Laat de spinazie ontdooien en meng er de verkruimelde roomkaas door.
  • Verkruimel het witbrood zonder de korstjes in de foodprocessor en schep door het spinaziemengsel.
  • Breng op smaak met wat zout en peper.
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Bestrijk een passende lage ovenschaal met de helft van de olijfolie.
  • Verdeel de spinazievulling over de lasagnevellen en rol ze op.
  • Leg ze in de ingevette ovenschaal.
  • Schep er de warme tomatensaus over en bestrooi met de geraspte kaas.
  • Bedruppel met de resterende olie en zet de schaal circa 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Dek af met een velletje aluminiumfolie als de kaas te snel mocht kleuren.

Partager cette recette

Catégorie: Catégorie principale Pâtes Végétarien Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

12 stuk(s) Lasagne vellen of Canneloni buisjes
1 pak Spinazie à la crème (Diepvries)
200 g Verse Roomkaas met knoflook
4 sneetje(s) Wit Brood
Zout en peper
4 el Olijfolie
1 blik(ken) Tomatensaus

Cannelloni met spinazie Instructions

     

Notes recette

 

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette