Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten
Super easy
Cheap
Verrassend gerecht met inktvis cannellini bonen, tomaat en op smaak gebracht met saffraan.
Category: | Plats de poisson Déjeuner |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
200 g Inktvkis tubes |
200 G Cannellini Bonen |
130 g Kerstomaten |
1 Sjalot |
1 teentje(s) Knoflook |
3 takje(s) Platte Peterselie |
1 Citroen, sap |
1 Kruidentuiltje |
Saffraandraadjes (Belgische) |
2 el Olijfolie |
Peper en zout |
Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten Directions
Pel de knoflook en sjalot en snipper ze fijn.
Zet een pan met olijfolie op het vuur.Voeg saffraan, zout peper en de versneden inktvis toe.
Bak een 5-tal minuten op een middelhoog vuur.
Snij de kerstomaten in 4.
Voeg deze samen met de bonen toe aan de inktvis.
Bak samen 5 min.
Hak de peterselie fijn.
Haal de pan van het vuur, voeg de bonen, de peterselie en het citroensap toe.
Meng goed en serveer.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
Kcal: | 261 kcal |
Carbs: | 23g |
Fat: | 7g |
Proteins: | 19g |