Bladerdeeg rolletjes ham en kaas
Prep
10m
Cook
20m
Category: | Apéritifs et tapas Mets de viande |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
1 rol(len) Bladerdeeg |
100 g Groene Pesto |
6 sneetjes(s) Gekookte Ham |
4 sneetje(s) Abdijkaas |
100 g Zongdroogde Tomaatjes |
1 Ei |
Bladerdeeg rolletjes ham en kaas Directions
Verwarm de oven voor op 200°C
Rol het bladerdeeg open, maar verwijder het bladerdeeg niet.
Snij een rechthoek uit het deeg.
Laat boven en onderkant van de rechthoek enkele centimeters vrij en smeer de rest in met de pesto.
Schik er de ham op.
Snijd de korst van de kaas.
Schik op de ham.
Leg er zongedroogde tomaatjes op.
Splits het ei en meng het eigeil met een tl water.
Bestrijk het bladerdeeg met het eigeel en rol op.
Snijd het deeg in rolletjes van een cm dik en leg ze op een bakplaat.
Bak een twintigtal minuutjes in de voorverwarmde oven.
Notes
Je kan de ham vervangen door zalm.
Je kan de ham ook vervangen door Gandaham of andere droge ham.