Snijd de druiven en verwijder de pitten (of pel ze en haal de pijes er langs boven uit) en leg ze in een kom met het limoensap.
Schik de schelvisfielts in een beboterde pan, voeg de visfumet toe en dek de pan af.
Laat de vis 1 min. koken op een hoog vuur.
Haal de pan van het vuur en laat de vis 1 min. afkoelen.
Haal de
filets met een spaan uit de pan en schik in een ovenschotel
Zet de pan weer op een hoog vuuren voeg het sap uit de kom met druiven toe, samen met de
jus van de schelvis.
Voeg de room toe en laat lichtjes aandikken.
Schik de vis in een oveschotel, garneer met de druiven (hou een deel apart) en overgiet het met de saus.
Giet de rest van van de saus in een sauskommetje en voeg de druiven toe.
Zet de grill op de hoogste stand en zet de schotel onder de grill.
Haal de schotel uit de grill wanneer de suas goudbruin wordt (dit gaat snel)
Serveer met gestoomde aardappeltjes.