Karamel gezouten boter
Easy
Cheap

Op je pannenkoeken, flensjes, gebakjes... of eet het gewoon met een lepel.

 

Share This Recipe

Category: Desserts Sauce, huile, vinaigre, marinades, bouillon
Seasons
Tags:

Ingredients

For 1 Batch(es)

Ingrediënten

160 g Suiker
85 g Boter Half zout
170 ml Hete room

Karamel gezouten boter Directions

  1. Verhit de suiker tot je een karamel krijgt.
  2. Haal van het vuur, voeg de boter in stukjes toe en meng.
  3. Voeg de hete room toe terwijl u blijft roeren.
  4. Zet de pan weer op het vuur voor een paar minuten (zonder te stoppen met roeren).
  5. Giet in een pot en laat afkoelen.
  6.  

Notes

Bron

Verhit de suiker tot je een karamel krijgt.

Haal van het vuur, voeg de boter in stukjes toe en meng.

Voeg de hete room toe terwijl u blijft roeren.

Zet de pan weer op het vuur voor een paar minuten (zonder te stoppen met roeren).

Giet in een pot en laat afkoelen.

: Sophie @soph_iedc

 

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

More Details

Bron

@soph_iedc Instagram

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.