Karamel gezouten boter(Featured Chef @soph_iedc)
Category: | Desserts Sauce, huile, vinaigre, marinades, bouillon |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
1
Batch(es)
Ingrediënten
160 g Suiker |
85 g Boter Half zout |
170 ml Hete room |
Karamel gezouten boter Directions
- Verhit de suiker tot je een karamel krijgt.
- Haal van het vuur, voeg de boter in stukjes toe en meng.
- Voeg de hete room toe terwijl u blijft roeren.
- Zet de pan weer op het vuur voor een paar minuten (zonder te stoppen met roeren).
- Giet in een pot en laat afkoelen.
Notes
Bron
Verhit de suiker tot je een karamel krijgt.
Haal van het vuur, voeg de boter in stukjes toe en meng.
Voeg de hete room toe terwijl u blijft roeren.
Zet de pan weer op het vuur voor een paar minuten (zonder te stoppen met roeren).
Giet in een pot en laat afkoelen.
: Sophie @soph_iedc
Nutrition facts
Serving size vegetarian
Per Serving
More Details
Bron
@soph_iedc Instagram