Pittige pasta met romige knoflooksaus en kip(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Category: | Pâtes Déjeuner |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
300 g Spaghetti |
2 Kipfilets |
3 teeltje(s) Knoflook, fijngehakt |
1/2 tl Paprikapoeders |
1 Ui |
1 Rode paprika, in vlokjes |
2 Tomaten, in blokjes |
300 g Tomatenpasata |
enkele drupples Habanero saus |
5 cl Room |
Basilicum |
Pittige pasta met romige knoflooksaus en kip Directions
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Cook the pasta according to the instructions on the package until al dente.
Kruid intussen de blokjes kipfilet met de knoflookpoeder en paprikapoeder
Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de kip hierin gaar
Heat a little olive oil in a frying pan and fry the chicken until tender
Neem de kip uit de pan en zet even apart
Remove the chicken from the pan and set aside
Voeg een scheutje olijfolie toe aan de pan en bak hierin de ui en knoflook tot de ui glazig is
Add a dash of olive oil to the pan and fry the onion and garlic until the onion is glassy
Voeg de paprika toe en bak en paar minuten mee
Add the pepper and fry for a few minutes
Doe de tomaten, passata en Habanero erbij en laat een paar minuten zachtjes doorkoken
Add the tomatoes, passata and Habanero and let it simmer for a few minutes
Roer de room en de kip door de saus en warm even mee
Stir the cream and chicken into the sauce and warm
Meng de gekookte pasta door de saus
Mix the cooked pasta with the sauce
Roer vlak voor het opdienen de basilicum door de pasta
Stir the basil through the pasta just before serving
Notes
More Details
Bron
LoveMyFood