Zalmpapillot met krieltjes uit de oven
Easy
Fairly expensive
Zalmpapillot in de oven met kerstomaatjes, courgette, citroen, knoflook en rozemarijn.
Prep
20m
Cook
25m
Category: | Main courses Fish dishes |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 Zalmfilets |
800 g Krielaardappelen |
450 g Tros kerstomaatjes |
1 Courgette |
1 Citroen |
3 takje(s) Rozemarijn |
2 teentje(s) Knoflook |
4 el Olijfolie |
Peper en zout |
Zalmpapillot met krieltjes uit de oven Directions
Snij de courgette in de lengte in 2.
Snij elke helft in 4 lange repen en daarna in kleine stukjes.
Snij de citroen in schijfjes.
Pel de knoflook en snij elk teentje in 2.
Rits de blaadjes van de rozemarijn.
Verwarm de oven voor op 170°C
Wrijf de ovenschaal in met de knoflook (gesneden kant).
Doe er de aardappelen en tomaatjes in.
Besprenkel met olijfolie en ruid met rozemarijn en grod zeezout.
Meng goed door elkaar.
Zet 4 min. in de oven.
Verdeel de courgette over bakpapier.
Kruid met peper en zout.
Leg er de zalm op.
Kruid opnieuw.
Leg er tenslotten de citroenschijfjes op en sluit de papillot goed.
Zet +/- 25 min in de oven .
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving