Wokschotel met venkel en eend(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main courses Poultry dishes |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
2 el Arachideolie |
2 teentje(s) Knoflook, geperst |
1/2 stuk(s) Chilipeper, ontzaad en gehakt |
50 g Eend, in dunne lapjes gesneden |
1 bosje(s) Spinazie, gesneden |
1 stuk(s) Venkel, fijngesneden |
2 1/2 el Sojasaus |
2 tl Limoensap |
1 el Honing |
Munt- en korianderplksels |
Wokschotel met venkel en eend Directions
Verhit de olie in de wok en bak de look en chilipeper aan.
Voeg eend en venkel toe.
Laat alles garen.
Voeg sojasaus, limoensap en honing toe en laat alles samen bakken.
Voeg net voor het serveren de spinazie toe.
Werk af met enkele blaadjes koriander en munt.
Notes
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
More Details
Source
Jeroen Meus