Vegetarische Pasta(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main category Pastas Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
400 g Penne |
90 g Zwarte olijven, ontpit |
3 teentje(s) Knoflook, geperst |
3 el Olijfolie |
1 stuk(s) Sjalot, gesnipperd |
2 el Pterselie, fijngehakt |
1 el Basilicum, fijngehakt |
1 bosje(s) Spinazie, fijngesneden |
2 el Amandelschilfers |
1 el Ricotta |
Vegetarische Pasta Directions
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
Stoof de sjalot en knoflook in olijfolie.
Voeg de spinazie toe. en meng er de ricotta onder.
Meng er op het laatse kruiden onder.
Dien op en werk af met olijven en amandel.
Notes
More Details
Source
Jeroen Meus