Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten(Featured Chef Ariane @DekookBijbel)
Easy
Fairly cheap
Een mals sappig varkenshaasje gevuld met geitenkaas en omwikkeld met heerlijke droge ham.
Category: | Main courses Meat dishes |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
2 Varkenshaasjes |
8 sneetje(sà Gandaham of Superano |
200 g Verse Geitenkaas |
Peper |
8 stronk(en) Witloof |
20 cl Room |
Kroketten |
Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten Directions
Snij het varkenshaasje overlangs door.
Vul met geitenkaas
Doe er peper over.
Wikkel het haasje in de Gandaham.
Bak het haasje in wat vetstof op een zacht vuur.
Snij het witloof in stukken.
Stoof het aan in de pan.
Stoof het aan in de pan.
Doe er room, peper en zout onder.
Bak de kroketten.
Snij de varkenshaasjes in plakken.