Steaksandwich met tomaat en mosterd
Fairly difficult
Fairly cheap

Hartige sandwich met mals rundvlees lekker afgekruid met mosterd, rucola, sjalotjes, tomaat, ...

 

 

Share This Recipe

Category: Meat dishes Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

4 Steaks, lendestuk +/- 100g
8 sneden Boerenbrood
Boter
2 el Graanmosterd
2 Vleestomaten, in plakjes
2 Sjalotten, in ringen
Rucola
Grof zout en versgemalen peper
Olijfolie

Steaksandwich met tomaat en mosterd Directions

  1. Verwarm een grilpan met olijfolie en bak er de steak 2 minuten per kant in.
  2. Smeer intussen olijfolie, balsamico en de mosterd op 4 sneetjes brood en beleg ze met sjalot, tomaat en rucola.
  3. Sprenkel een beetje balsamico over de tomaat.
  4. Leg er de steak op en kruid af met peper en zout.
  5.  

Notes

 
 

More Details

Source

VTM - Jeroen Meus

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.