Steak met romige pestosaus
Easy
Cheap
 Steak met een romige rode pestosaus met puntpaprika en komkommer.

Share This Recipe

Category: Main courses Meat dishes
Seasons

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

4 Steaks
1 krop(pen) Ijsbergsla
1 Komkommer
1 Puntpaprika
150 g Roomkaas
1 el Boter
1 el Rode Pesto
6 el Vinaigrette met Bieslook
Zwarte peper en zout

Steak met romige pestosaus Directions

    Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
    Verwijder de zaadlijsten en pitjes uit de puntpaprikas
    Snipper het vruchtvlees fijn.
    Snij de komkommer in schijfjes.
     
    Smelt de boter in de braadpan en bak de steaks aan elke kant tot je de gewenste garing hebt.
    Kruid met peper enz out.
    Haal uit de pan en laat even rusten onder alufolie.
     
    Doe de roomkaas en pesto in dezelfde pan en laat smelten.
    Voeg eventueel 1 à 2 el water toe moest de saus te dik zijn.
     
    Meng ondertussen de sla en de komkommer met de fijngesnipperde puntpapika.
    Kruid met peper en zout.
    Besprenkel met de vinaigrette.
     

Notes

 Ook lekker met een verse pasta.

More Details

Source

Okay

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.