Spaghetti Carbonara(Featured Chef Jeroen Meus)
Easy
Fairly cheap
Een lekkere variant op de orginele carbonara. De echte is zonder room en met giancale.
Category: | Main courses Pastas Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
500 g Spaghetti |
200 g Spek, gezouten |
4 stuk(s) Eieren |
1/2 L Room |
100 g Parmezaanse kaas |
2 teentje(s) Knoflook |
1 stuk(s) kleine ui |
Spaghetti Carbonara Directions
Kook de pasta al dente.
Bak intussen de spekjes krokant, voeg sjalot en look toe.
Meng in een kom de room, eieren, kaas, knoflook, peper en zout en klop het mengsel met een vork tot een min of meer gladde massa.
Giet de pasta in een vergiet af en doe hem in de warme pan terug.
Meng de spekjes en het eimengsel onder de pasta.
Verwarm de pasta nu nog even heel kort (1 minuutje) op een laag vuurtje en serveer het gerecht onmiddellijk.
Notes
More Details
Source
Jeroen Meus