Poké bowl met rivierkreeftballetjes bloemkoolrijst en radijsjes
Super easy
Fairly cheap
Een heerlijk pokébowl als voorgerecht van bloemkoolrijst, radijzjes en rivierkreeftjes.
Cook
15m
Category: | Starters Snacks, Salads, Sandwiches Seafood Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
1/2 Bloemkool |
4 Lente-uitjes |
1 bosje(s) Radijsjes |
1 Komkommer |
1 grote Wortel |
1/2 sap van Limoen |
1 handvol Koriander |
20 Rivierkreefballatjes of rievierkreeftjes |
4 EL mayonaise |
1 tl Cayennepeper |
10 cl Azijn |
2 el Suiker |
Zout en peper |
Poké bowl met rivierkreeftballetjes bloemkoolrijst en radijsjes Directions
Meng cayennepeper en limoesnap onder de mayonaise.
Zet koel.
Snij de radijsjes in plakjes.
Verwarm de azijn.
Met de suiker tot deze is opgelost.
Zet het vuur uit.
Doe er de plakjes radijzen in en laat 10 min. marineren.
Snij de bloemkool in roosjes, doe ze in een blender en mix tot fijne korrels.
Meng er de fijngesneden koriander onder en kruid met peper en zout.
Snij de wortel in sliertjes.
Snij met een dunschiller fijne plakjes van de komkommer.
Bak de rivierkreeftballetjes in de friteuse goudbruin.
Verdeel de bloemkoolrijst over 4 bowls.
Verdeel er de kroketjes over en werk af met de wortelslierten, komkommer, radijsjes en lente-ui.
Serveer er de saus bij.
Notes
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving