Pizza Napolitana
Super easy
Cheap
Een klassieke Pizza Napolitana.
 
Prep

10m

Cook

15m

Share This Recipe

Category: Pizza Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 1 Person(s)

Ingrediënten

1 stuk(s) Pizzadeeg
3 el Tomatensaus
1 stuk(s) Tomaat
100 g Mozzarella
8 stuk(s) Ansjovis
8 stuk(s) Olijven
1 el Oregano, verse
1 handvol Rucola (optie)
20 g Parmezaan
Zwarte peper
2 stuk(s) Champignons

Pizza Napolitana Directions

  1. Snij tomaat, champignons en mozarella in plakjes
  2. Ontrol het pizzadeeg en leg met het bakpapier op een bakplaat.
  3. Bestrijk het deeg met de tomatensaus en leg er plakjes tomaat, mozzarella en champignons op.
  4. Vervolgens leg je er de ansjovis en olijven op en bestrooi je met oregano.
  5. Bak de pizza 15-20 min. af in een voorverwarmde oven op 200°C.
  6. Bestrooi voor het serveren met de rucola, parmezaanschilfers, ansjovis en zwarte peper uit de molen.
  7. Overgiet met een beetje olijfolie.
  8.  

Notes

Een pizzasteen voor in de oven zal de pizza nog krokanter maken.
 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.