Penne met kip paprika en mascarpone(Featured Chef Hans @DekookBijbel)
Super easy
Cheap
Lekkere eenvoudig pasta gerechtje met kip, paprika en sausje van mascarpone.
Prep
15m
Cook
15m
Category: | Pastas Poultry dishes Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
g Volkoren Penne |
2 Kipfilets, in repen |
200 g Erten |
2 Paprika's, gegrild uit bokaal |
1 Rode Paprika, in blokjes |
500 g Mascarpone |
10 cl Melk |
1 tl Cayennepeper, naar smaak |
Parmezaanse kaas |
1 el Olijfolie |
Peper en zout |
1 handvol Basilicum |
Penne met kip paprika en mascarpone Directions
Kook de penne gaar volgens de instructies op de verpakking.
Snij de paprika in reepjes.
Bak samen met de kip in wat boter en olijfolie en kruid met peper en zout.
Snij de gegrilde paprika’s in blokjes en stoof even aan, voeg de mascarpone, melk en cayennepeper toe.
Voeg wat parmezaan toe aan de saus.
Kruid met peper en zout.
Voeg de erwtjes toe.
Giet de pasta af en bewaar wat van het kookwater.
Voeg wat kookvocht bij de saus.
Verdeel de pasta over de borden of kommetjes.
Doe er saus, kip en groentjes over.
Werk af met parmezaanse kaas en basilicum.
Notes
Je kan ook zelf de paprika's grillen in de oven.