Pastasalade met kip en mandarijn
Prep
20m
Cook
15m
Category: | Pastas Snacks, Salads, Sandwiches Poultry dishes Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
3 Kipfilets |
300 f Pasta Farfalle |
1 Puntpaprika |
3 Lente-uitjes |
2 Manderijnen |
2 cm Gember |
3 el Suiker |
10 cl SInaasappelsap |
Olijfolie |
Peper en zout |
Pastasalade met kip en mandarijn Directions
Kook het sinaasappelsap op met suiker en geraspte gember.
Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
Snij de kip in reepjes.
Kruid met peper en zout.
Bak goudbruin in olijfolie
Kook de farfalle beetgaar volgens instructies op de verpakking.
Snij de paprika in plakjes.
Pel de mandarijnen en halveer de partjes.
Snij de lente-ui fijn
Meng de pasta met groenten kip en de dressing.
Kruid met peper en zout.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
Kcal: | 472 kcal |