Pasta met ricotta zure room paprika en zongedroogde tomaat(Featured Chef Hans @DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Een vegetarische pasta met een romige tapenade. Lekker op smaak gebracht met kappertjes, basilicum en Pecorino.
Prep
10m
Cook
20m
Category: | Main courses Pastas Meat dishes Seafood |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
500 g Tagliatelle |
150 g Chorizo pikant, in schijfjes |
1 Sjalot, fijngesnipperd |
1 Spaanse Peper, fijngesnipperd |
1 pot(ten) Araibiata |
1 blik Kerstomatensaus |
24 Scampi |
Parmeeaan |
enkele Kerstomaatjes |
Pasta met ricotta zure room paprika en zongedroogde tomaat Directions
Bak de chorizo aan en voeg ook de sjalot en spaanse peper toe.
Voeg de kerstomatensaus en arabiata toe.
Laat op een zacht vuur staan, niet koken.
Bak ondertussen de scampi aan in olijfolie met wat peper en fijn zeezout.
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
Giet pasta af en meng met wat olijfolie.
Verdeel pasta in kommetjes, giet er saus over.
Verdeel de scampi'sen serveer met parmezaanse kaas