Mediteraanse Club Sandwich(Featured Chef Jeroen Meus)
Easy
Fairly cheap
Een lekkere mediteraanse sandwich met mals rundsvlees, zuiderse groenten en kruiden.
Category: | Meat dishes Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
1 Ciabatta |
1 Aubergine |
1 Courgette |
1 Rode Paprika, ontzaaden gehalveerd |
2 el Olijfolie |
50 g Pesto |
100 g Ricotta |
20 g Parmezaan, geraspt |
4 lapjes Rosbief |
Mediteraanse Club Sandwich Directions
- Verwijder de paprikaschil. Besprenkel op een bakplaat de aubergines, courgette en paprika’s. Rooster ze 30 minuten in de oven op 160°C.
- Zet de hoed erop. Bedek het brood volledig met plasticfolie en zet het op een bakplaat. Eindig met aubergine.
- Leg de plakjes rosbief erop.
- Besmeer het laatste laagje met ricotta en parmezaan.
- Leg de courgette en de paprika’s in laagjes in het brood.
- Bestrijk de binnenkant en “de hoed” van het brood met pesto.
- Snij de bovenkant van het brood en hol het uit.
- Leg er een andere plaat bovenop en zet daar enkele conservenblikken op zodat het brood onder gewicht staat.
- Laat het een nacht in de koelkast rusten.
- Haal de volgende dag de plasticfolie weg en verwarm de oven op 250°C.
- Zet het brood 10 minuten in de oven en snij hem in stukken.
Notes
More Details
Source
VTM - Jeroen Meus