Mediteraanse Club Sandwich
Easy
Fairly cheap

Een lekkere mediteraanse sandwich met mals rundsvlees, zuiderse groenten en kruiden.

 

 

Share This Recipe

Category: Meat dishes Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

1 Ciabatta
1 Aubergine
1 Courgette
1 Rode Paprika, ontzaaden gehalveerd
2 el Olijfolie
50 g Pesto
100 g Ricotta
20 g Parmezaan, geraspt
4 lapjes Rosbief

Mediteraanse Club Sandwich Directions

  1. Verwijder de paprikaschil. Besprenkel op een bakplaat de aubergines, courgette en paprika’s. Rooster ze 30 minuten in de oven op 160°C.
  2. Zet de hoed erop. Bedek het brood volledig met plasticfolie en zet het op een bakplaat. Eindig met aubergine.
  3. Leg de plakjes rosbief erop.
  4. Besmeer het laatste laagje met ricotta en parmezaan.
  5. Leg de courgette en de paprika’s in laagjes in het brood.
  6. Bestrijk de binnenkant en “de hoed” van het brood met pesto.
  7. Snij de bovenkant van het brood en hol het uit.
  8. Leg er een andere plaat bovenop en zet daar enkele conservenblikken op zodat het brood onder gewicht staat.
  9. Laat het een nacht in de koelkast rusten.
  10. Haal de volgende dag de plasticfolie weg en verwarm de oven op 250°C.
  11. Zet het brood 10 minuten in de oven en snij hem in stukken.
  12.  

Notes

 
 

More Details

Source

VTM - Jeroen Meus

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.