Kaassalade van belegen kaas(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Prep
15m
Gallery
Category: | Vegetarian Lunch Garnitures / Salades |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
150 g Belegen Gouda kaas (of andere) |
1/2 Appel |
1/2 Citroen |
6 kleine Augurken |
4 el Room |
1 el graanmoster De Ster |
Peper van de molen |
Kaassalade van belegen kaas Directions
- Rasp de oude kaas, niet te fijn.
- Snijd de appel in blokjes en besprenkel dit met citroensap. Snijd de augurkjes ook in stukjes en halveer de zilveruitjes.
- Meng de room met de mosterd, en een draai van de pepermolen.
- Roer de geraspte kaas, blokjes appel, zileveruitjes en augurk door het mosterdmengsel.
Notes
De oude kaassalade is lekker op een broodje, of de boterham.
Nutrition facts
Serving size vegetarian
Per Serving