Hamburger Diablo(Featured Chef Hans @DeKookbijbel)
Category: | Meat dishes Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | American |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 Hamburgerbroodjes |
4 sneetje(s) Cheddar |
8 sneetje(s) Spek |
2 handvol Rucola |
--- De Burgers ---
600 g Rundsvlees, gehakt |
1 Ui, gensipperd |
Peterselie, gehakt |
1 el Worchestershire saus |
1/2 Rode Chili, fijngesneden |
1/2 tl Cayennepeper |
Peper en zout |
--- De Saus ---
10 g Mayonaise |
10 g Zure Room |
1/2 bosje Koriander |
6 tl Citroensap |
4 Lenet-ui, fijngesneden |
1/2 Rode Chilipeper |
1/2 tl Cayennepeper |
Peper en zout |
Hamburger Diablo Directions
De Saus
Meng alle ingrediënten.
Pureer ze in een hakmolen.
De Burgers
Meng de ingrediënten in een grote kom.
Maak 4 burgers en zet ze minstens 2h in de koelkast.
Bak het spek kanpperig in de pan. Leg apart
Bak de burgers in de pan van het spek.
Als je de andere kant gaat bakken leg de kaas op de gebakken kant en laat smelten.
Snij de broodjes door.
Besmeer elke helft van de broodjes met de saus.
Leg op elke onderste helft een hamburger.
Voeg het spek en rucola toe.
Dek de hamburgers af met de bovenste broodjeshelften.