Gevulde champignons gevuld met geitenkaas
Super easy
Fairly cheap
 Lekker voorgerechtje, kan ook vegetarisch.
Cook

35m

Share This Recipe

Category: Starters Vegetarian Meat dishes
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

2 potje(s) Geitenkaas met bieslook
500 g Parijse Champignons, grote
125 g Gerookt Paardenvlees
enkele blaadjes Salie
50 g Zongedroogde tomaatjes
50 g Zonnebloempitten (gepeld)

Gevulde champignons gevuld met geitenkaas Directions

    Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
    Snijd het paardenvlees fijn.
     
    Meng de geitenkaas met de zongedroogde tomaten, het paardenvlees en de zonnebloempitten.
     
    Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd nog een stuk van de rand, zodat de opening groot genoeg is.
    Vul ze op met het geitenkaasmengsel.
     
    Schik de champignons op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze gedurende 20 min in de oven.
     
    Haal ze eruit en werk af met enkele blaadjes salie.

Nutrition facts

Per Serving

Kcal: 137 kcal
Carbs: 3g
Fat: 9g
Proteins: 10g

More Details

Source

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.