Aardbei-Vanille taart
Category: | Desserts Bakery Dessert |
Seasons | June August July |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
Carte d'Or Vanilleijs |
500 g Aardbeien |
3 el Suiker |
Citroenschil, geste |
1 vel(len) Bladerdeeg |
Vanillestok |
Aardbei-Vanille taart Directions
Verwarm de oven voor op 160°C
Snij de aardbeien in schijfjes.
Meng de aardbeien me t3 el suiker en geraspte citroenschil.
Snij het bladerdeeg in4 rechthoekige stukken van +/- 10 op 12cm.
Leg ze op bakpapier op een bakplaat.
Leg de aardbeischiojjes op de bladerdeeg.
Laat het geheel 20 à 25 min. bakken.
Mix de overgebleven aardbeien met wat suiker, citroenschil en vanillezaadjes.
Leg op elk taartje een bolletje vanille ijs.
Giet wat aardbeicoulis over de taartjes.
Nutrition facts
Serving size vegetarian
Per Serving