Pannenkoeken van moeder Cecile(Par le Chef mama Cecile)
Facile
Très bon marché
Recept ontvangen van Ghislaine dat nog van haar mama Cecile is en 100j oud is (1920).
Catégorie: | Petit déjeuner Desserts Classiques |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 L Melk |
5 Eieren |
1 el Solo, gesmolten |
1 zakje(s) Vanillesuiker Imperial |
1 zakje(s) Vanillebloem (Pudding) Imperial |
1 tl Zout |
100 g Fijne Griessuiker |
450 g Bloem, gezeefd |
Pannenkoeken van moeder Cecile Instructions
- Behalve de bloem alles samen mixen met mixerkloppers, daarna mix je er geleidelijk aan de gewone gezeefde bloem eronder, en bakken maar!
- Super vlug klaar.
More Details
Website | |
Bron | Ghislaine Vastenavond |