Cannelloni met spinazie(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Facile
Bon marché
- Kook de lasagnevellen in ruim kokend water met wat zout met een paar tegelijk volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Schep ze uit de pan en laat ze op een keukendoek uitlekken.
- Laat de spinazie ontdooien en meng er de verkruimelde roomkaas door.
- Verkruimel het witbrood zonder de korstjes in de foodprocessor en schep door het spinaziemengsel.
- Breng op smaak met wat zout en peper.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Bestrijk een passende lage ovenschaal met de helft van de olijfolie.
- Verdeel de spinazievulling over de lasagnevellen en rol ze op.
- Leg ze in de ingevette ovenschaal.
- Schep er de warme tomatensaus over en bestrooi met de geraspte kaas.
- Bedruppel met de resterende olie en zet de schaal circa 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Dek af met een velletje aluminiumfolie als de kaas te snel mocht kleuren.
Catégorie: | Catégorie principale Pâtes Végétarien Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
12 stuk(s) Lasagne vellen of Canneloni buisjes |
1 pak Spinazie à la crème (Diepvries) |
200 g Verse Roomkaas met knoflook |
4 sneetje(s) Wit Brood |
Zout en peper |
4 el Olijfolie |
1 blik(ken) Tomatensaus |
Cannelloni met spinazie Instructions
Notes recette
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion