Penne met voorjaarsgroenten en ricotta
Easy
Cheap

Penne, voorjaargroentjes en ricotta, een receptje op weg naar de zomer.

Cook

Share This Recipe

Category: Pasta Vegetarian Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 el Olijfolie
2 teentje(s) Knoiflook, graf gehakt
1 tl Oregano
100 g Broccoli
100 g Bloemkool
200 g Aspeges, in stukjes van 1cm
400 g Penne of Rigatoni
300 g Ricotta
250 ml Groentenbouillon
2 el Cintroen geste
50 g verse Basilicum
Peper en zout

Penne met voorjaarsgroenten en ricotta Directions

  1. Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en fruit hierin de knoflook en oregano 1 min op middelhoog vuur.
  2. Voeg de broccoli, asperges en bloemkool toe en bak alles 5 min op laag vuur.
  3. Kook de pasta al dente in ruim gezouten kokend water volgens de instructies op de verpakking.
    Laat uitlekken en doe terug in de pot.
  4. Voeg de gebakken groenten, ricotta, de bouillon, de citroenrasp en de basilicumblaadjes toe en toerollen goed door.
  5. Serveer meteen.

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe