Visgerechten subcategorieën

Visgerechten (30 recepten)

Zalm met béarnaisesaus en garnalen
  • maandag 04 november 2019
  • 5444
Zalm met béarnaisesaus en garnalen
Een verse zalmmoot op de BBQ met heerlijke béairnaise.  
Categorie: Hoofdgerechten Zalm BBQ
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Zwaardvis met compote van aubergines en paprika's
  • zondag 03 november 2019
  • 5460
Zwaardvis met compote van aubergines en paprika's
Lekkere zwaardvis op de BBQ met een zuiderse compote erbij.  
Categorie: Hoofdgerechten Zwaardvis BBQ
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Zalm met pesto, olijven en feta in de ovenSalmon with pesto, olives and feta in the oven
  • vrijdag 11 oktober 2019
  • 2462
Zalm met pesto, olijven en feta in de ovenSalmon with pesto, olives and feta in the oven
 Zalm filet kort in de oven met heerlijke posto korst, tomaatjes en ui. Serveer met pasta, Griekse pasta,.....  
Categorie: Hoofdgerechten Zalm Oven
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Slaatje van couscous en gerookte zalm
  • maandag 12 maart 2012
  • 3747
Slaatje van couscous en gerookte zalm

Couscous, het nationale gerecht van Marokko, wordt gemaakt van harde tarwe en kan als alternatief voor rijst gebruikt worden.

 

Categorie: Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm Peter Van Asbroeck
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Aardappelsalade alla Peter
  • maandag 12 maart 2012
  • 6953
Aardappelsalade alla Peter

Aardappelsalde van Peter's grootmoeder. Dit recept is best met vastkokende aardapplen.

 

Categorie: Bijgerechten Salades Lunch Zalm BBQ Peter Van Asbroeck
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Club sandwich met gemarineerde zalm, gerookte paling, koriander en sesam, yoghurt met gember en soja
  • donderdag 08 maart 2012
  • 3738
Club sandwich met gemarineerde zalm, gerookte paling, koriander en sesam, yoghurt met gember en soja
Heerlijk hapje voor bij het aperitief, maar je kna het ook als lunch maken.
Categorie: Hapjes & Tapas Paling Lunch Zalm
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Rode tonijntartaar met langoustine-limoen-mayonaise en gemarineerde kerstomaten
  • woensdag 07 maart 2012
  • 2068
Rode tonijntartaar met langoustine-limoen-mayonaise en gemarineerde kerstomaten
Een heerlijk hapje met tonijn en langoustine.
Categorie: Hapjes & Tapas Tonijn
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Schelvisfilet met druiven
  • dinsdag 06 maart 2012
  • 2370
Schelvisfilet met druiven
Eenvoudig visgerechtje van schelvis met druiven.
Categorie: Hoofdgerechten Lunch Schelvis
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Kabeljauwhaasje met groene asperges, varkensschenkel, citroen en tijmsaus
  • dinsdag 06 maart 2012
  • 3524
Kabeljauwhaasje met groene asperges, varkensschenkel, citroen en tijmsaus
Verrassende bereiding van Kabeljauw.
Categorie: Hoofdgerechten Kabeljauw
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Gestoomde kabeljauw met provencaalse groenten
  • maandag 05 maart 2012
  • 4379
Gestoomde kabeljauw met provencaalse groenten
Kabeljauw opp een bedje van provencaalse groenten.
Categorie: Hoofdgerechten Kabeljauw Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gebakken kabeljauw met geplette aardappeltjes en salsa verde
  • maandag 05 maart 2012
  • 2449
Gebakken kabeljauw met geplette aardappeltjes en salsa verde
 Een kabeljauwstukje met een frisse salsa verde
Categorie: Hoofdgerechten Kabeljauw Lunch Jeroen Meus
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gestoomde kabeljauw op warme salade
  • maandag 05 maart 2012
  • 4426
Gestoomde kabeljauw op warme salade
Kabljauwhaasje op een warme salade van truffelaardappel
Categorie: Hoofdgerechten Kabeljauw Lunch Jeroen Meus
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Paté van gerookte forel
  • zondag 04 maart 2012
  • 3168
Paté van gerookte forel
 
Categorie: Broodjes Forel Lunch Broodbeleg
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Zeepaling met kaassaus
  • zondag 04 maart 2012
  • 3395
Zeepaling met kaassaus
Paling in kaassaus, eens iets anders dan Paling in 't groen
Categorie: Hoofdgerechten Paling
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Tagliatele Zalm & asperges
  • zondag 04 maart 2012
  • 4405
Tagliatele Zalm & asperges
Aspzerges en zalm zijn  lekkere vridnen, daarbij een heerlijk verse pasta en kruidenkaas.
Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm
Keuken type Italiaans
Seizoenen:  Juni Mei April
Moeilijkheid:
Gemakkelijk