De Belgische trots. Hoe, wat, recepten...
Is meer dan spaghetti
Pasta
Belgische bieren, andere bieren, wijnen , frisdranken en nog veel meer.
Drank
Heerlijke Belgische asperges met mousseline saus en gerookte zalm. Hierbij krielpatatjes met bieslook.
Preistoemp met spek en Belgische pickles, een Belgische gerecht uit vervlogen tijden.
Een variant op de klassieker Spaghetti Carbonara.
Heerlijke comfort food schotel, met romige aardappleschijven, gestoofde paprika en rundsgehakt.
Een feestelijke cannelloni gevuld met King Crab en gebakken scampi.
Vitello-Tonnato, de Italiaanse klassiekr van kalfsvlees en tonijnsaus is iedereen wel bekend. We maken heirvna een hamburger van kalfsgehakt met de tonijnsaus.
Pappardelle pasta met paprika, courgette, kip, chorizo rode ui, ... super lekker pasta gerechtje met wat pittige chili.
Wellington met rundsvlees is bekend, maar hierbij een heerlijk receptje met kip Wellington, ebakken witloof en champignon mengeling.
Een lasagne zonder pasta, maar vervangen door courgette en aubergine. Een koolhydraten arme lasagne rijk aan groenten.
Courgette, een veelzijdige groente met een smeuïge vulling.
Ricotta is een weikaas die wordt gemaakt van het vocht dat uit het stremsel komt tijdens het kaasmaakproces. Het bevat nauwelijks vet en zout.
Contacteer ons
Facebook
Twitter