De Belgische trots. Hoe, wat, recepten...
Is meer dan spaghetti
Pasta
Belgische bieren, andere bieren, wijnen , frisdranken en nog veel meer.
Drank
Heerlijke comfort food schotel, met romige aardappleschijven, gestoofde paprika en rundsgehakt.
Een op en top Italiaanse burger met rucola, basilicum, gegrilde courgettes en parmezaanse kaas. Heerlijk op een kraakvers ciabatta-broodje.
Heerlijke panini met verse geitenkaas en zacht greookte zalm.
Een feestelijke cannelloni gevuld met King Crab en gebakken scampi.
Dol op Kinder chocolade? Deze no bake Kinder chocolade mini cheesecakes zijn dan echt perfect voor jou!
Eclairkes kent iedereen wel, hier een leuk recept, voor een taart die geïnspireerd is door de eclair.
Deze versie is net zo romig en knapperig als de welbekende tompouce, maar dan hartig. Een kunstwerkje.
Een feestelijk voorgerechtje met een rijke puree, afgewerkt met verse bieslook, lekkere Noorzee garnaaltjes en Sint-Jakobsvruchten.
Quesadilla een beetje een croque monsieur.
Vitello-Tonnato, de Italiaanse klassiekr van kalfsvlees en tonijnsaus is iedereen wel bekend. We maken heirvna een hamburger van kalfsgehakt met de tonijnsaus.
Pappardelle pasta met paprika, courgette, kip, chorizo rode ui, ... super lekker pasta gerechtje met wat pittige chili.
Lekker fris dessert met mascarpone rood fruit en menringue.
Twin, Raider, ... iedereen kent deze candy bar wel.
Wellington met rundsvlees is bekend, maar hierbij een heerlijk receptje met kip Wellington, ebakken witloof en champignon mengeling.
Een lasagne zonder pasta, maar vervangen door courgette en aubergine. Een koolhydraten arme lasagne rijk aan groenten.
Contacteer ons
Facebook
Twitter