Roggesandwich met tzatziki en gerookte zalm
Heel gemakkelijk
Vrij goedkoop

Roggebrood toast met gerookte zalm en Griekse Yoghurt vol met kruiden.

Deel dit recept

Categorie: Broodjes Lunch Zalm
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 sneetje(s) Roggebrood
8 sneetje(s) Gerookte Zalm

Tzaziki

1 Komkommer
200 g Griekse Yoghurt
2 teentje(s) Knoflook, geperst
1 el Peterselie, gehakt
1 el Bieslook, gehakt
1 el Dille, gehakt
1/2 el Citroen sap
1 Peper en Zout

Roggesandwich met tzatziki en gerookte zalm Aanwijzingen

  1. Schil en ontzaad de komkommer en leg ze in een vergiet. Bestrooi ze met zout en laat ze 15 minuten uitlekken.
  2. Roer in een kom look, kruiden, citroensap door de yoghurt.
  3. Spoel de komkommers af en knijp het overtollige vocht eruit.
  4. Voeg ze toe bij de yoghurt en kruid af met peper.
  5. Rooster het roggebrood en besmeer het met de tzatziki.
  6. Bedek daarna met een sneetje gerookte zalm.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept