Pinda Chocolade Brownies
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

De combinatie van chocolade en pindakaas, yummie! Je kan er ook eindeloos mee variëren!

Deel dit recept

Categorie: Bakkerij Cake Chocolade Cake
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Batches

Ingrediënten

4 Eieren
80 g Boter
250 g melk Chocolade
150 g Speltbloem
80 g Pindakaas

Pinda Chocolade Brownies Aanwijzingen

  1. Smelt de chocolade boven een pannetje heet water.
  2. Doe daar de boter bij en maak er een mooi geheel van.
  3. Klop de eieren op en voeg de pindakaas, chocolade en het meel toe.
  4. Doe het beslag in een ingevette bakvorm en drizzel er nog pindakaas bovenop.
  5. Doe er wat nootjes op en chocolade chunks... leef je uit ?
  6. Schuif hem de oven in op 175 graden voor 20 minuten.

Recept notities

Bron : DePindakaasWinkel.nl door @foodbyla_

Voedingsfeiten

vegetarisch

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept