Pasta salad with tomato pesto olives and feta
Heel gemakkelijk
Goedkoop
A tasty pasta salad with a tomato pesto, olives and cubes of feta cheese.
 

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Salades Vegetarisch Lunch Jeroen Meus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Salad

600 g Pasta
80 g Black Olives
80 g Feta cubes
10 twig(s) Basil
2 twig(s) fresh Oregano

Pesto

12 piece(s) Sundries tomatoes
20 g Oine Nuts
10 leave(s) Basil
30 g Parmesan
1 tbsp Tomato paste
Peppar and salt
1 snif(s) Balsamic vinegar

Pasta salad with tomato pesto olives and feta Aanwijzingen

    • Cook the pasta al dente and drain.
    • Cool it under cold water and sprinkle with a little olive oil.
    • Mix all the ingredients of the pesto and mix it with the pasta.
    • Coarsely chop the black olives and mix them with the pasta.
    • Pluk de blaadjes oregano en snij die fijn.Pick the oregano leaves and finely chop.
    • Mix them with the basil under the pasta.
    • Remove the stalks from the arugula and carefully mix the leaves under the pasta.
    • Arrange everything in a deep plate and finish with a few cubes of feta.
     

Recept notities

Source : VTM
 

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept