Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella
Vrij moeilijk
Vrij goedkoop
Sappige kalkoen rollade, met pachetta, spinazie en mozarella

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Kalkoen Jeroen Meus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

1 stuk grote Kalkoenfilets
4 schijfjes Panchetta
8 blaadje(s) Spinazie (grote)
4 schijfje(s) Mozzarella
Peper en zout
Nootmuskaat
Olijfolie
Grof zout
1 takje(s) Rozemarijn
1 takje(s) Salie
1 takje(s) Tijm
1 teentje(s) Knoflook

Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella Aanwijzingen

    Stamp in de vijzel look, rozemarijn, salie, tijm en basilicum heel fijn samen met een scheutje olijfolie peper en grof zout.
     
    Snij de kalkoen in dunne plakjes en leg ze per twee in waaiervorm over elkaar.
    Bedek met kruiden, dan met panchetta, spinazie en eindig met de mozzarella.
    Kruid af met peper en zout.
     
    Rol dicht en bindt af met bindertouw.
    Stoom 10-12 minuten op 100°C

Recept notities

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept