Fettuccine met gerookte zalm
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Pasta met snippers gerookte zalm en frisse citroen.
 
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdcategorie Pasta's Zalm
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

500 g Pasta Fettucini
200 g Gerookte Zalm, in fijne plakjes
2 Citroenen Bio
250 ml Room

Fettuccine met gerookte zalm Aanwijzingen

    • Breng een ruime kom aan de kook. Voeg de pasta toe en wat zout. En laat koken zoals aangeduid op de verpakking.
    • Laat de boter op een medium vuurtje smelten in een pan en bak de zalm.
    • Schud af en toe de pan zodat de boter de zalm overal mooi bedekt.
    • Voeg een eerste lepel citroen schil toe en de room.
       
    • Laat samen sudderen tot de vis klaar is. Enkele minutjes volstaan.
    • Giet ondertussen de pasta af  en hou warm.
    • ls de zalm klaar is, doe je de pasta in een pan samen met de resterende citroenschil.
    • Je kan nu eventueel afwerken met zalmeitjes.
     

Recept notities

 
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept