Chocolade fondant taart
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Een taart voor chocoladeliefhebbers!

Deel dit recept

Categorie: Bakkerij Taart Chocolade taart
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 1 Batches

Ingrediënten

200 g Chocolade
50 g Bloem
3 Eieren
250 g gesuikerde gecondenseerde Melk
20 g Boter

Chocolade fondant taart Aanwijzingen

  1. Verwarm de chocolade en boter au bain marie (of magnetron)
  2. Meng de eieren en de gecondenseerde melk, voeg de chocolade en de bloem toe
  3. Meng tot je een gladde en homogene massa hebt
  4. Giet het deeg in de vorm en bak tussen 12 & 15 min op 180 graden
  5. Laat volledig afkoelen alvorens uit de vorm te halen en op te eten.

Recept notities

Ronde silicone dia 24cm

Bron : @un_gout_sucre de @gourmandiz_healthy

Voedingsfeiten

vegetarisch

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept