De Belgische trots. Hoe, wat, recepten...
C'est plus que des spaghettis
Pasta
Bières belges, autres bières, vins, boissons non alcoolisées et bien plus encore.
Boissons
Een op en top Italiaanse burger met rucola, basilicum, gegrilde courgettes en parmezaanse kaas. Heerlijk op een kraakvers ciabatta-broodje.
Heerlijke panini met verse geitenkaas en zacht greookte zalm.
Een feestelijke cannelloni gevuld met King Crab en gebakken scampi.
Dol op Kinder chocolade? Deze no bake Kinder chocolade mini cheesecakes zijn dan echt perfect voor jou!
Eclairkes kent iedereen wel, hier een leuk recept, voor een taart die geïnspireerd is door de eclair.
Deze versie is net zo romig en knapperig als de welbekende tompouce, maar dan hartig. Een kunstwerkje.
Een feestelijk voorgerechtje met een rijke puree, afgewerkt met verse bieslook, lekkere Noorzee garnaaltjes en Sint-Jakobsvruchten.
Quesadilla een beetje een croque monsieur.
Vitello-Tonnato, de Italiaanse klassiekr van kalfsvlees en tonijnsaus is iedereen wel bekend. We maken heirvna een hamburger van kalfsgehakt met de tonijnsaus.
Pappardelle pasta met paprika, courgette, kip, chorizo rode ui, ... super lekker pasta gerechtje met wat pittige chili.
Lekker fris dessert met mascarpone rood fruit en menringue.
Twin, Raider, ... iedereen kent deze candy bar wel.
Contactez nous
Facebook
Twitter