Vleesbrood met kaas en chili
Facile
Très bon marché
Een lekker gehaktbroodje met chili en kaas.
 
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Plats de viande Hans @ DeKookbijbel.be
Saisons
Cuisine Type Belge
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Gehaktbrood

750 g Gehakt
1 Ei
Panko (Japans broodkruim)
Chili Explosion (Santa Maria)
40 g Emmental, geraspt
Peper en zout
1 Ui
1 teen Knoflook

Vleesbrood met kaas en chili Instructions

    • Meng alle ingrediënten in een kom zodat alles goed door elkaar is gemengd.
    • Maak er een mooi rond brood van.
    • Doe wat vetstof in (redelijk wat) in een kookpot.
    • Eenmaal gesmolten leg je het vlees brood erin. Laat het vleesbrood op een zacht vuurtje bakken.
    • Draai af en toe om. Maar bak met een deksel, dan blijft het sappiger.
    • Als het bijna klaar is leg er kaas op en kruid nog wat peper en chili bij.
    • Moet +/- 35 min. bakken
     

Notes recette

Serveren met groenten en aardappelen.
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette